Over ons

microsoft.jpgdlgcchannel-innovator-rgb.jpgsiemens-registered-reseller.jpg Plantronics Authorised Partner
Sigmacom is dé online telecom webshop voor zakelijk Nederland. Zowel grote als kleine bedrijven en organisaties zijn hier aan het juiste adres voor een breed assortiment op het gebied van telecom.

Sigmacom onderscheidt zich met scherpe prijzen, eerlijke adviezen en goede service. Onze efficiënte organisatie met korte lijnen stelt ons in staat de klant centraal te stellen en indien gewenst maatwerk te leveren.

Onze betrokkenheid bij de klant blijft ook na levering bij de installatie en het gebruik. Hierdoor bent u verzekerd bent van de optimale kwaliteit van uw aankoop.

Sigmacom gaat uiterst zorgvuldig om met de gegevens van de klanten. Privacy vinden wij erg belangrijk. Daarom zetten wij dagelijks hoogwaardige software in ter bescherming van persoonlijke gegevens en bestelhistorie.

Sigmacom is sinds het jaar 2000 in Nederland actief met de verkoop van telecommunicatie producten en oplossingen aan bedrijven.

Heeft u vragen? Bel of mail ons en we helpen u graag verder. 

Vlagtwedderstraat 4
9545 TC Bourtange

Tel. 088-0086000
Fax. 088-0086020

E-Mail: [email protected]

KVK Nummer: 24310801
BTW Nummer: NL819676159B01


← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen